Անգամ եթե, նախկինում կերել եք, ապա այժմ ԵՐԲԵՔ չգնեք այս ձուկը, և ահա թե ինչու

Ամեն օր մենք գիտակցում ենք, թե որքան կարևոր է առողջ սնունդը, և ամեն օր մենք շարունակում ենք  օգտագործել  ճիշտ սնունդ, որի շարքում ձուկը կարևոր տեղ է զբաղեցնում:  Ձկան միսը  համարվում է վիտամինների և միկրոտարրերի  շտեմարան: Ձուկը պարունակում է օմեգա 3 և օմեգա 6:

Սակայն, ոչ բոլոր ձկնատեսակներն են, որ օգտակար են:  Կան նաև  վնասակար տեսակներ, որոնցից պետք է խուսափել:  Այդ ձկնատեսակներից է   պանգասիուսը:

Այս ձուկը շատերին է գրավում իր մատչելի գնով: Սակայն սա ամենաանորակ ձկնատեսակներից է:  Եվ քչերին է հայտնի, որ  պանգասիուսը  լուրջ վնաս է հասցնում օրգանիզմին: